Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi voimassa olevien rajoitusten ja suositusten jatkamisesta alueellaan.
Lisätietoja rajoituksista ja linjauksista

Stop Huumeille ry:n päihteetön olohuone pysyy suljettuna ja toiminta jatkuu Virtuaali-Stopin puolella. Pitkittyneestä tilanteesta johtuen pyrimme avaamaan asteittain joitain perinteisiä toimintojamme rajoitustoimien puitteissa. Tavoite olisi mahdollistaa tukea tarvitseville yksityistapaamisia ja yhteisöllisyyttä, liikuntaa ja hyvinvointia tukevia palveluja. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jatkosta tarkemmin.

Virtuaali-Stoppi on palvellut asiakkaita keväästä saakka. Virtuaali-Stopin toimintaa tehostetaan ja uusia ajanvietto- ja tukimuotoja ideoidaan jatkuvasti.

Virtuaali-Stopissa tutuksi ovat tulleet aamukahvihetket, vertaistuelliset keskusteluryhmät, live-lähetykset, tietovisat ja muut vaihtuvat viihde- ja tukitoiminnot. Viikko-ohjelmaan tulevista toiminnoista tiedotamme Virtuaali-Stopissa sekä www-sivujemme tapahtumakalenterissa.

Virtuaalisesti tarjolla Virtuaali-Stopin lisäksi mm.:

  • Fikkaluuta
  • Fattaluudan etäkoulutukset
  • Etäluuta
  • Naisten ryhmä
  • Radalta Himaan -ryhmiä
  • Virtuaalisia infoja

Lisätietoja virtuaalisista toiminnoista

Pyrimme tarjoamaan niin paljon tukea kaikille tarvitseville kuin se vain on mahdollista. Kaikki työntekijämme tavoitat puhelimitse, tekstarilla, whatsappissa, facebookissa, instassa… You name it – we will be there <3
Yhteystiedot

Kehotamme kaikkia noudattamaan annettuja rajoituksia ja suosituksia, jotta pääsisimme mahdollisimman pian jatkamaan elämää normaalisti <3

Pidetään toisistamme huolta!

#StopTheSpread
#YhdessäKoronavirustaVastaan
#PoreileStreittinä
#PoreileTerveenä
#korona #korona_fi