Stopin virtuaaliset ja etätoiminnot

Virtuaali-Stoppi
Virtuaali-Stoppi on Stopin kävijöille tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä, jossa järjestetään olohuoneesta tuttuja toimintoja etäyhteyksien avulla. Ryhmässä mm. virtuaaliset aamukahvit, tietovisoja ja muuta ohjelmaa. Jos haluat liittyä ryhmään, ota yhteyttä työntekijöihin.

Lisätietoja: 041 510 9655 tai info.helsinki@stophuumeille.fi.

Fikkaluuta
Fattaluudan voi nyt ottaa etänä mukaan tarjoamaan apua palvelujärjestelmässä asioimiseen, nimittäin älypuhelimen verkkoyhteyden kautta! Näin saat Fattaluudan tueksi esimerkiksi virastotapaamiseen ilman turhia lähikontakteja. Fikkaluudalta saat apua myös kotisohvalle kaikissa virastoasioissa kuten KELA-hakemuksissa ym. 

Virtuaaliyhteys on mahdollista toteuttaa useilla eri alustoilla, kuten Whatsappissa, Google Meetissä, Zoomissa tai Skypessä. Sovi Fikkaluudan tapaaminen ottamalla yhteyttä Fattaluuta-tiimiin. 

Lisätietoja: 044 330 0830 tai fattaluuta@stophuumeille.fi.

Fattaluudan hybridikoulutukset 
Fattaluuta-koulutukset järjestetään vallitsevan Covid19 -tilanteen vuoksi hybridikoulutuksina. Fattaluuta-koulutukset järjestetään edelleen lähiopetuksena, mutta samaan koulutustilaisuuteen voit osallistua etäyhteydenkin avulla. Voit nyt hankkia Fattaluudan tarjoamaa virastosasioinnin erikoisosaamista kotisohvalta käsin. Pienet flunssan oireet tai vaikkapa karanteeni eivät siis koidu esteeksi Fattaluuta-koulutukseen osallistumiselle! Enin osa koulutuskerroista on järjestetty etänä, mutta ei ihan jokaista.

Linkit etäkoulutuksiin saa pyytämällä Fattaluuta-tiimiltä. Meiltä saat myös apua vaadittavien digivälineiden haltuunottamiseen. Etäalustana on Google Meet tai kouluttajasta riippuen Teams, Zoom tai jokin muu. Etäkokouksiin liittyminen on maksutonta. 

Lisätietoja: 044 510 5552 tai fattaluuta@stophuumeille.fi.

Etäluuta
Etäluuta tarkoittaa Stopin ulkopuolella järjestettäviä Fattaluuta-päivystyksiä, jotka toteutetaan täysin etäyhteyksin. Tällöin vältetään turhille lähikontakteille altistumista. Ainoat tarvittavat työvälineet ovat tietokone sekä tabletti tai älypuhelin. Lisäksi tarvitaan rauhallinen tila Etäluudan päivystykseen, sekä asiakkaan pääsy omaan verkkopankkiin. Näin Fattaluuta pystyy järjestämään päivystyksiä esimerkiksi hoitolaitoksissa ja asumisyksiköissä vallitsevasta Covid19 -tilanteesta huolimatta! Sovi Etäluuta-päivystys yksikköösi ottamalla yhteyttä Fattaluuta-tiimiin.

Lisätietoja: 044 330 0830 tai fattaluuta@stophuumeille.fi.

Naisten ryhmä 
Naisten ryhmä kokoontuu tuttuun tapaan perinteisesti Stopin sohvahuoneessa keskiviikkoisin, mutta myös etäyhteyksin osallistuminen samaan kokoukseen mahdollistetaan Google Meetin kautta. Linkki etäkokoukseen löytyy Stopin kalenterista. 

Lisätietoja: 041 547 8986 tai info.helsinki@stophuumeille.fi.

Radalta Himaan -ryhmä Stopissa
Radalta Himaan -ryhmä kokoontuu tuttuun tapaan perinteisesti Stopin sohvahuoneessa, mutta myös etäyhteyksin osallistuminen samaan kokoukseen mahdollistetaan Google Meetin kautta. Linkki etäkokoukseen löytyy Stopin kalenterista. 

Lisätietoja: 044 510 5602 tai radaltahimaan@stophuumeille.fi.

Radalta Himaan -ryhmä yksiköissä
Voit tilata virtuaalisen Radalta Himaan -keskusteluryhmän omaan yksikköösi ottamalla yhteyttä Mioon 044 510 5602 tai mio@stophuumeille.fi.

Infot
Voit tilata virtuaalisen yhdistysinfon omaan yksikköösi, ottamalla yhteyttä Mirvaan 041 510 9655 tai mirva@stophuumeille.fi.