Virtuaali-Stoppi
Virtuaali-Stoppi on Stopin kävijöille tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä, jossa järjestetään olohuoneesta tuttuja toimintoja etäyhteyksien avulla. Ryhmässä mm. virtuaaliset aamukahvit, tietovisoja ja muuta ohjelmaa. Jos haluat liittyä ryhmään, ota yhteyttä työntekijöihin.

Lisätietoja: 041 510 9655 tai info.helsinki@stophuumeille.fi

Fikkaluuta
Fattaluudan voi nyt ottaa etänä mukaan tarjoamaan apua palvelujärjestelmässä asioimiseen, nimittäin älypuhelimen verkkoyhteyden kautta! Näin saat Fattaluudan tueksi esimerkiksi virastotapaamiseen ilman lähikontakteja. Fikkaluudalta saat apua myös kotisohvalle kaikissa virastoasioissa kuten KELA-hakemuksissa ym. 

Virtuaaliyhteys on mahdollista toteuttaa useilla eri alustoilla, kuten Whatsappissa, Google Meetissä, Zoomissa tai Skypessä. Sovi Fikkaluudan tapaaminen ottamalla yhteyttä Fattaluuta-tiimiin. 

Lisätietoja: 044 330 0830 tai fattaluuta@stophuumeille.fi

Etäluuta
Etäluuta tarkoittaa Stopin ulkopuolella järjestettäviä Fattaluuta-päivystyksiä, jotka toteutetaan täysin etäyhteyksin. Ainoat tarvittavat työvälineet ovat tietokone sekä tabletti tai älypuhelin. Lisäksi tarvitaan rauhallinen tila Etäluudan päivystykseen, sekä asiakkaan pääsy omaan verkkopankkiin. Sovi Etäluuta-päivystys yksikköösi ottamalla yhteyttä Fattaluuta-tiimiin.

Lisätietoja: 044 330 0830 tai fattaluuta@stophuumeille.fi

Fattaluudan hybridikoulutukset 
Fattaluuta-koulutukset voidaan järjestää tarpeen vaatiessa hybridikoulutuksina. Fattaluuta-koulutukset järjestetään edelleen pääsääntöisesti lähiopetuksena, mutta samaan koulutustilaisuuteen voi tarvittaessa osallistua etäyhteydenkin avulla. Voit nyt hankkia Fattaluudan tarjoamaa virastosasioinnin erikoisosaamista kotisohvalta käsin, jolloin esimerkiksi pienet flunssan oireet eivät koidu esteeksi Fattaluuta-koulutukseen osallistumiselle.

Linkit etäkoulutuksiin toimittaa Fattaluuta-tiimi. Meiltä saat myös apua vaadittavien digivälineiden haltuun ottamiseen. Etäalustana on Google Meet tai kouluttajasta riippuen Teams, Zoom tai jokin muu.

Lisätietoja: 044 510 5552 tai fattaluuta@stophuumeille.fi

Naisten ryhmä 
Naisten ryhmä kokoontuu tarvittaessa myös etäyhteyksin Facebookin Virtuaali-Stopin huoneessa tai Google Meetin kautta. Tarkemmat liittymistiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Lisätietoja: 041 547 8986 tai info.helsinki@stophuumeille.fi

Stopin Radalta Himaan -ryhmä
Radalta Himaan -ryhmä kokoontuu tarvittaessa myös etäyhteyksin Facebookin Virtuaali-Stopin huoneessa tai Google Meetin kautta. Tarkemmat liittymistiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Lisätietoja: 044 510 5602 tai radaltahimaan@stophuumeille.fi

Radalta Himaan -ryhmä yhteistyöyksiköissä
Voit tilata virtuaalisen Radalta Himaan -keskusteluryhmän omaan yksikköösi ottamalla yhteyttä Mioon 044 510 5602 tai mio@stophuumeille.fi

Etäinfot
Voit tilata virtuaalisen yhdistysinfon omaan yksikköösi, ottamalla yhteyttä Mirvaan 041 510 9655 tai mirva@stophuumeille.fi

Stopin virtuaaliset ja etätoiminnot ovat korona-ajan innovaatioita, joita toteutetaan pääsääntöisesti tautitilannetta mukaillen. Olemme kuitenkin huomanneet, että kysyntää toiminnoille on myös ”normaalina” aikana, joten pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien ja kysynnän mukaan.

Artikkeli päivitetty ja julkaistu uudelleen 30.12.2021