Etsimme rämäpäiseen ja rempseään porukkaamme Fattaluuta-toiminnan koordinaattoria, tiimin sydäntä ja selkärankaa. Koordinaattorina teet tiivistä yhteistyötä tiimin kanssa, johon kuuluu sinun lisäksesi suunnittelija, ohjaaja ja mahdollisesti myös yksi tai useampi vertaistyöntekijä. Stop Huumeille ry:ssä työskennellään moniammatillisesti ja matalan hierarkian periaatteella, joka mahdollistaa koko yhdistyksen työntekijöiden laadukkaan ja tuloksekkaan työskentelyn.

Olemme päihdekuntoutujien vertaistukeen keskittynyt yhdistys, jonka toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Itä-Pasilassa. Toimipisteemme on viihtyisä ja kodinomainen, ja samoista tiloista löytyvät sekä työntekijöidemme toimistotilat että toimintamme keskiössä oleva päihteetön olohuone, jossa asiakkaidemme on mahdollista viettää aikaa vertaistuellisessa seurassa. Olohuonetoiminnan lisäksi järjestämme päihteettömiä toimintapäiviä, tapahtumia ja retkiä.

Fattaluuta-toiminnassa järjestetään koulutuksia, josta valmistuneet vapaaehtoistyöntekijät saavat valmiudet toimia neuvonantajina ja ”tulkkeina”, vertaispalveluohjaajina ihmisille, jotka tarvitsevat apua eri palveluissa ja virastoissa asioinnin kanssa. Lisäksi Fattaluuta-toiminnassa tehdään tiivistä yhteistyötä julkisen sektorin kanssa päihdekuntoutujien käyttämien palveluiden ja asiointimahdollisuuksien kehittämiseksi. Fattaluuta-toiminnan lisäksi Stopissa on myös Radalta Himaan –nimeä kantava toiminto, jossa työpari tekee jalkautuvaa vertaistuellista palveluohjausta ja etsivää työtä päihdekuntoutusyksiköissä. Toiminnan päärahoittajana on STEA. Lisätietoja yhdistyksemme eri toimintamuodoista ja toiminnasta pääset lukemaan nettisivuiltamme.

Koordinaattorina vastaat Fattaluuta-toimintakokonaisuudesta sekä sen hallinnosta. Työtehtäviisi kuuluu yhteistyö virastojen kanssa, uusien toimintamallien kehittäminen, vaikuttamistoiminta ja kokemusasiantuntijoiden vaikuttamismahdollisuuksien tukeminen ja kehittäminen, verkostotyö, toiminnan markkinointi sekä toiminnasta tiedottaminen. Vastuullasi on myös toiminnon arviointi- ja seurantatehtävät, hakemukset, raportointi sekä käteiskassasta huolehtiminen. Tukenasi on innokas ammattilaisten tiimi, laaja rinki nykyisiä ja uusia koulutettuja Fattaluutia sekä muita Stopin vertaisia ja vapaaehtoisia, joiden kanssa yhteistyössä toimintaa kehitetään.

Tulet onnistumaan tehtävässäsi mainiosti, mikäli sinulla on hässäkänsietokykyä, hallitset useita vireillä olevia asioita samanaikaisesti, sinulla on valmiuksia ohjata ja organisoida tiimin työskentelyä, sinulla on projektinhallinnan osaamista (STEA-lomakkeet, raportointi, arviointi jne.) sekä puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea. Me stoppilaiset olemme tuumasta toimeen tarttuvia ja reippaita tyyppejä, jota toivomme myös sinulta. Edellytämme jonkin verran aiempaa työkokemusta sosiaalialalta ja/tai järjestötyöstä. Pääkaupunkiseudun palvelujärjestelmä on tunnettava hyvin. Vertaistukitoiminnan ideologian ja matalan kynnyksen toiminta-ajatuksen on oltava tuttu. Ajokortti on plussaa.

Työyhteisömme ja -ympäristömme on varsin rempseä ja vilkas, joten olethan huumorintajuinen, sosiaalinen ja tulet helposti juttuun erilaisten ihmisten kanssa, jotta pystyt työskentelemään ympäristössä, josta ei välttämättä rauhallista ja hiljaista soppea aina löydy. Asiakkaiden ja vapaaehtoisten kanssa työskentely edellyttää sinulta helposti lähestyttävyyttä ja empatiakykyä. Tarjoamme monipuolisen työtehtävän, jossa on mahdollisuus oppia ja kehittyä joka päivä. Takaamme myös, että tylsää ei porukassamme ainakaan tule olemaan!

Työaika on arkisin klo 9-15. Saat itse valita haluatko työskennellä 30 vai 35 h/vko (liukuva työaika). Työtehtäviä voi olla satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työtä on mahdollista tehdä koronatilanteen vuoksi myös osittain etänä.

Maksamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaista palkkaa, tässä tehtävässä vaativuusluokan 6 mukaan. Työehtosopimukseen voit käydä tutustumassa täällä. Huomioithan, että taulukkopalkat on ilmoitettu täysille työtunneille (37,5 h/vko), joten palkka suhteutetaan valitsemasi työtuntimäärän mukaiseksi.

Lisäksi sinulla on kerran viikossa mahdollisuus käydä työajalla kuntosalilla + Smartumit.

Kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus, joka kestää näillä näkymin elokuulle 2021.

Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse koordinaattori Mirva Suutariselle osoitteeseen mirva@stophuumeille.fi.

Haethan mukaan hullunkuriseen joukkoomme mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana! Hakuaika päättyy 22.1.2021.

Linkki TE-palveluiden ilmoitukseen