1.2.2022 Stopin tilat aukeavat jälleen 7.2. alkaen. Siihen asti virtuaalitoiminnot jatkuvat alla esitetyin tavoin.

27.12.2021 Nopeasti leviävä omikron-virusmuunnos on valtaamassa asemaa koronataistelussa ja tilanne on tällä hetkellä vakava etenkin Uudellamaalla. Tästä syystä Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt uusia rajoituspäätöksiä alueelle.

Rajoituspäätökset koskevat sisätiloissa järjestettäviä yleisötilaisuuksia, yleisiä kokouksia sekä tiettyjen asiakas- ja yleisötilojen sulkemista. Rajoitukset ovat voimassa 31. tammikuuta asti.

Stopin olohuoneena ja toimintakeskuksena toimivat tilat ja tiloissa tapahtuvat toiminnot ovat rinnastettavissa rajoituspäätöksessä vedottuihin virkistyskäyttöön tarkoitettuihin tiloihin, yleisiin kokouksiin ja yleisötilaisuuksiin.

Stoppi sulkee tilansa 28.12. alkaen ja toimintaa jatketaan jo aiemman lockdownin aikana tutuksi tulleella Virtuaali-Stoppi -alustalla. Virtuaali-Stoppi on Facebookiin luotu kävijöillemme tarkoitettu suljettu ryhmä, jossa järjestetään toimintaa videopuheluiden, live-lähetysten ja postailun voimin.

Työntekijämme ovat jo aloittaneet uusien kävijöidemme kutsumisen Virtuaali-Stoppi -ryhmään. Mikäli olet jäänyt ilman kutsua ja haluat liittyä mukaan, ota yhteyttä työntekijöihimme. Yhteystiedot

Ryhmässä on aiemmin toteutettu mm. virtuaaliset aamukahvit, keskusteluryhmiä, tietovisoja ja muuta vaihtuvaa viihde- ja tukitoimintaa. Viikko-ohjelmaan tulevista toiminnoista tiedotamme Virtuaali-Stopissa sekä www-sivujemme tapahtumakalenterissa.

Etätoteutuksella toimivat mm. nämä tutut toiminnot

  • Päivystävä Fattaluuta asiointiapuna etäyhteyksin
  • Fattaluudan etäkoulutukset
  • Naisten ryhmä Virtuaali-Stopissa
  • Radalta Himaan -ryhmä Virtuaali-Stopissa
  • Etäinfot

Päivitetty 11.1.2022 rajoituspäätöksien uusi päättymispäivä.
Päivitetty 1.2.2022 tieto tilojen avaamisesta.