Fattaluudan koulutuskalenterin työstäminen on saatu päätökseen ja koulutuspäivät ovat lyöty lukkoon yhteistyökumppaneiden kanssa. Koulutuspäivät ovat tiistaisin ja torstaisin syyskuun alusta jouluun asti, pääsääntöisesti klo 11-14.30. Poikkeusaikatauluista ilmoitetaan koulutukseen osallistujille erikseen.

Kalenterissa *-merkillä merkityt koulutuspäivät ovat vapaaehtoisia, joihin osallistumista suositellaan, mutta ne eivät ole pakollisia. Voit siis suorittaa koulutuksen onnistuneesti läpi ja saada diplomin ilman, että osallistut kyseisille koulutuspäiville. Näitä ovat virkistyskerrat, Maahanmuuttajien palveluohjaus (Monik ry), Rikostaustaisten tuki (Krits ry) EA1 -korttikoulutus, Turvakotiliiton toiminnan esittely, kertauspäivä, Työturvallisuuskortti -koulutus ja diplomointijuhlat.

Aikataulut saattavat vielä muuttua. Ajankohtaisimman aikataulun ja koulutuspäivien lisätiedot löydät täältä.

Lataa kalenteri itsellesi PDF-tiedostona alta.

Koulutukseen voi lähteä mukaan ympäri vuoden

Ilmoittautuminen koulutukseen on auki ympäri vuoden. Koulutuksen voi aloittaa myös kesken koulutuskauden. Ilmoittautumiset ja tiedustelut hoidetaan joko puhelimitse tai sähköpostitse Fattaluuta-koulutussuunnittelija Mikko Laukonsuon kanssa.

Toimijayhteistyökumppaneiden viimeinen ilmoittautumispäivä syksyn 2021 koulutukseen on tiistai 31.8.

Vapaaehtoiset fattaluudat voivat tulla mukaan koulutuskertoihin milloin tahansa, mutta suosittelemme ilmoittautumista ennen ensimmäistä koulutuskertaa.

Kaikki ilmoittautuneet haastatellaan, jotta voimme paremmin huomioida jokaisen yksilölliset tarpeet ja ohjata Fattaluuta-kurssin aikana.

Ota yhteyttä
Mikko Laukonsuo
mikki@stophuumeille.fi
044 510 5552