KeTyFa tulee taas!

Kolme kovaa eli Kansaneläkelaitos, TE-palvelut sekä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala lähettävät työntekijänsä kehittämään palveluitaan yhdessä Stop Huumeille ry:n asiakkaiden kanssa.

Stop Huumeille ry:n Fattaluuta järjestää yhteistyökumppaneilleen kuudetta kertaa KeTyFa-koulutustilaisuuden Stopin tiloissa keskiviikkona 4.5.2022. Päivä alkaa klo 11 lounaalla ja varsinainen tilaisuus on klo 12-15. Päivän tavoitteena on kehittää asiakkaan ja työntekijän välistä vuorovaikutusta pienryhmätyöskentelyn avulla.

Tilaisuuteen on rajattu osallistujamäärä, jotta työskentely olisi mahdollisimman sujuvaa ja tuottoisaa. Rajatun osallistujamäärän vuoksi tilaisuuteen kannattaakin ilmoittautua mahdollisimman pian, jotta varmasti pääsee mukaan.

Tämän vuoden teemaksi valikoitui “Itseohjautuvuuden merkitys palveluasioinnissa”. Pohditaan yhdessä, mitä se itseohjautuvuus oikein tarkoittaa, mitä sillä ajetaan takaa ja miten se liittyy asioimiseen. Päivän aikana keskustellaan siitä, mitä hyötyä itseohjautuvuudesta on, miksi kaikkien olisi hyvä osata asioida itsenäisesti ja minkälaisia esteitä tai pelkoja omatoimisessa asioinnissa voi ilmetä.

Ilmoittaudu tästä

Tule tekemään asioinnista yhdessä sujuvampaa!