Syksyn Fattaluuta-koulutus starttaa uudistettuna ja entistä ehompana!

Syksyn Fattaluuta-koulutus käynnistyy vallitsevasta epidemiatilanteesta huolimatta. Turvallisuustekijät on huomioitu mahdollisuudella isomman tilan vuokraukseen, sekä valmiutena järjestää koulutukset etäyhteyksin. Etäyhteyksien käyttöön on tarjolla perehdytystä ja tukea, jotta kenenkään osallistuminen ei ainakaan siitä jää kiinni! 

Fattaluudan koulutuskalenteria on kehitetty vastaamaan entistä paremmin fattaluutien tiedontarpeisiin. Koulutuskalenteriin on esimerkiksi lisätty koulutuspäivä ihmisoikeuksista, jotka epäilemättä liittyvät erottamattomasti fattaluutien työhön! Niin ikään sisältöön on lisätty vierailu Ensi- ja Turvakotien liittoon. Aiemmissa koulutuksissa erillisinä kokonaisuuksina olleet Takuusäätiön ja Velkaneuvonnan sisällöt on yhdistetty omaksi kokonaisuudekseen. Sekä päihteitä käyttävien, että päihdetoipujien asiakkaiden palveluohjaukseen syvennytään kouluttautumalla Tukikohdan, Osiksen, Harjulan ja Suojatie ry:n palveluihin. EA1- ja työturvallisuuskorttikoulutuksiinkin voi osallistua, maksutta!

Lämpimästi tervetuloa siis kaikille, jotka tahtovat kehittää omaa arjenhallintaansa, perehtyä virastokoukeroihin, sekä auttaa muita! Stop Huumeille ry:n linjan mukaan myös Fattaluuta on täysin päihteetöntä ja lääkkeetöntä toimintaa. Fattaluuta toimii edelleen non-stop -periaatteella, eli mukaan pääsee hyppäämään kurssin missä tahansa vaiheessa! Voit osallistua yksittäsiin koulutuskertoihin tai paukuttaa kerralla läpi koko kattauksen.

Ilmoittautumiset numeroon 044 510 5552.