Stopin olohohuone sulkee ovensa kahdeksi viikoksi
– toimintoja pyritään korvaamaan virtuaalisesti

Stoppi noudattaa virallisia suosituksia ja osallistuu talkoisiin korona-viruksen leviämisen estämiseksi. Stopin olohuone suljetaan 16.3.2020 alkaen kahdeksi viikoksi. Myös kaikki muut toiminnot (retket, tapahtumat, Fattaluuta-koulutukset, sähly, bändikerho yms) on peruttu. Stopissa ei siis ole todettu kenelläkään korona-tartuntaa, vaan kyse on ennaltaehkäisevästä toimenpiteestä. Tilannetta arvioidaan jatkuvasti ajantasaisen tiedon perusteella. Tiedotamme jatkosta viikon 13 aikana sekä www-sivuillamme www.stophuumeille.fi että sosiaalisen median kanavillamme.

Kävijöillemme perustetaan suljettu facebook-ryhmä, jossa pyritään järjestämään mahdollisimman monia toimintojamme tai kokonaan uusia toimintoja virtuaalisesti. Ryhmään hyväksytään jäseniksi vain Stopissa käyviä ihmisiä.

Stopin sivujen kaikille avointa ryhmää saavat hyödyntää kaikki. Myös tätä kautta pyrimme järjestämään erilaisia kaikille avoimia tukimuotoja sekä ajanvietettä.

Myös Fattaluuta-päivystykset on jouduttu laittamaan tauolle, mutta asiointiin liittyvää tukea saat edelleen Fattaluudan työntekijöiltämme. Tiedotamme eri kanavista, joita kautta tavoitat FL-tiimimme, sitä mukaa kun saamme niitä avattua.

Stopin työntekijät työskentelevät etänä ja meidät tavoittaa arkisin klo 9-15 puhelimitse, tekstiviestillä, facebookissa, whatsappissa sekä sähköpostitse. Voit olla työntekijöihimme yhteydessä kaikenlaisissa asioissa, tarvitsetpa sitten apua tai tukea, neuvoja tai ihan vaan juttuseuraa. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ettet jää yksin!

Yhteystiedot:

  • Mirva, vertaistoiminnan koordinaattori, 0415109655
  • Ilkka, Radalta Himaan –ohjaaja, 0445105602
  • Jami, vertaistyöntekijä, 0445105551
  • Jussi, vertaistyöntekijä, 0445105601
  • Satu, Fattaluuta-koordinaattori, 0415478986
  • Mikki, Fattaluuta-koulutussuunnittelija, 0445105552
  • Nana, Fattaluuta-vertaistyöntekijä, 0443300830

Tsemppiä kaikille tähän poikkeukselliseen tilanteeseen ja pidetään yhteisvoimin mahdollisimman moni terveenä!

HUOM. Tiedotetta päivitetty 23.3. Lue tästä uusin tiedote.