Päihteetön olohuone

Päihteettömässä olohuoneessa on mahdollisuus viettää aikaa ilman päihteitä vertaistuellisessa seurassa sekä hoitaa asioitaan puhelimella ja tietokoneella. Asiointiin, hoitoon hakeutumiseen, arjen hallintaan tai muihin asioihin saa halutessaan neuvontaa, tukea ja ohjausta joko vertaisilta, vapaaehtoisilta tai työntekijöitä.

Olkkarissa järjestetään päihteetöntä toimintaa viikko-ohjelman mukaisesti. Lisäksi voit lukea päivän lehdet kahvikupposen ääressä, pelata erilaisia pelejä tai vain hengailla! Olohuoneen yhteydessä käytössäsi ovat myös punttisali, pesutupa ja ompelukone. Joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina pidettävällä Talon Tunnilla pääset osallistumaan olohuonetoiminnan ja yhdistyksen muun toiminnan ideointiin ja kehittämiseen.

Stopin olohuoneeseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat viettää aikaa selvinpäin. Stoppiin tulevan henkilön taustoja ei kysellä; kukin saa kertoa itsestään juuri sen verran kuin kokee tarpeelliseksi. Toiminta on tarkoitettu täysi-ikäisille, alaikäiset ovat tervetulleita vanhempiensa mukana.

Toiminta on maksutonta ja perustuu vapaaehtoisuuteen, päihteettömiin vaihtoehtoihin ja vertaistukeen. Ainoa edellytys toimintaan osallistumiselle on päihteettömyys ja lääkkeettömyys Stopin tiloissa ja tapahtumissa.

Stop Huumeille ry:n päihteetön olohuone
Pakkamestarinkatu 2, 00520 Helsinki
Avoinna: ma-to 9-15, pe 9-21
HUOM! Heinäkuussa perjantaisin klo 9-15

Tarkista toiminta ja aikataulut tapahtumakalenterista.