Päihteetön olohuone

Stopin päihteettömässä olohuoneessa on mahdollisuus viettää aikaa ilman päihteitä vertaistuellisessa seurassa sekä hoitaa asioitaan puhelimella ja tietokoneella. Asiointiin, hoitoon hakeutumiseen, arjen hallintaan tai muihin asioihin saa halutessaan neuvontaa, tukea ja ohjausta.

Olohuoneessa järjestetään monipuolista päihteetöntä tekemistä. Lisäksi voit lukea päivän lehdet kahvikupposen ääressä, pelata erilaisia pelejä tai vain hengailla! Joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina pidettävällä Talon Tunnilla pääset osallistumaan olohuonetoiminnan ja yhdistyksen muun toiminnan ideointiin ja kehittämiseen.

Toiminta on maksutonta ja perustuu vapaaehtoisuuteen, päihteettömiin vaihtoehtoihin ja vertaistukeen. Toiminta on tarkoitettu täysi-ikäisille. Ainoa edellytys toimintaan osallistumiselle on päihteettömyys ja lääkkeettömyys Stopin tiloissa ja tapahtumissa. Stopin lääkelinjauksesta voit lukea tästä.

Olohuone sijaitsee Stopin tiloissa osoitteessa Pakkamestarinkatu 2 (Helsinki) ja on avoinna maanantaista torstaihin klo 9-15 ja perjantaisin klo 9-20.


Tapahtumat ja toimintapäivät

Stop Huumeille ry järjestää päihteettömiä vaihtoehtoja kalenterivuoden juhlapäiville. Erilaisia tapahtumia järjestetään mm. ystävänpäivänä, laskiaisena, pääsiäisenä, vappuna, juhannuksena, pikkujouluaikaan, jouluna ja uutena vuotena. Tapahtumat ovat suunnattuja koko perheelle.

Pitkin vuotta järjestetään myös erilaisia retkiä ja toimintapäiviä. Ohjelmassa on esimerkiksi teatteria, keilausta, leffailtoja, grillausta, piknikkejä ja lätkämatseja.

Tarkista toiminta ja aikataulut tapahtumakalenterista.

  • Stop Huumeille ry Zippy kiipeilypuistossasto Zippyssä.
  • Radalta Himaan -ryhmä ajamassa karting-autoa.
  • Kuvassa juhlitaan Stop Huumeille ry:n päihteetöntä vappua.