Vertaistoimintakeskus eli päihteetön olohuone

Stopin tiloissa on mahdollisuus viettää aikaa ilman päihteitä vertaistuellisessa seurassa. Palveluasiointiin, hoitoon hakeutumiseen, arjen hallintaan tai muihin asioihin saa halutessaan neuvontaa, tukea ja ohjausta.

Olohuoneessa järjestetään monipuolista päihteetöntä tekemistä. Viikko-ohjelman teemana toimivat hyvinvointi, liikunta ja virkistäytyminen. Kaikki toiminta, lounas ja kahvi ovat maksuttomia.

Jokainen saa osallistua toimintaan haluamallaan tavalla. Stoppiin voi tulla lukemaan päivän lehdet kahvikupposen äärelle, pelaamaan erilaisia pelejä, laulamaan karaokea tai vain hengailemaan!

Joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina pidettävällä Talon Tunnilla kävijät ja yhteistyökumppanit pääsevät osallistumaan yhdistyksen toiminnan ideointiin ja kehittämiseen.

Ainoa edellytys toimintaan osallistumiselle ovat päihteettömyys ja lääkkeettömyys Stopin tiloissa ja tapahtumissa. Stopin lääkelinjauksesta lisää ältä.

Toimintapäivät ja tapahtumat

Stop Huumeille ry järjestää päihteettömiä vaihtoehtoja kalenterivuoden juhlapäiville. Erilaisia teematapahtumia järjestetään mm. ystävänpäivänä, laskiaisena, pääsiäisenä, vappuna, juhannuksena, pikkujoulukaudella, jouluna ja uutena vuotena. Tapahtumat ovat suunnattu koko perheelle.

Yhdistys juhlii mahdollisuuksien mukaan myös kävijöiden omia merkkipäiviä (päihteettömyyden vuosipäiviä, syntymäpäiviä tms.). Kysy lisää henkilökunnalta!

Jokaisella on oikeus pieniin elämyksiin ja uusiin kokemuksiin arjen rakentamisen keskellä. Tästä syystä yhdistys järjestää vaihtuvia toimintapäiviä ja retkiä kulttuurin, viihteen ja liikunnan pariin säännöllisesti.

Kaikki toiminta ja aikataulut nähtävissä tapahtumakalenterissa.

  • Stop Huumeille ry Zippy kiipeilypuistossasto Zippyssä.
  • Radalta Himaan -ryhmä ajamassa karting-autoa.
  • Kuvassa juhlitaan Stop Huumeille ry:n päihteetöntä vappua.