Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on linjannut maskisuosituksen tiukentumisesta alueellaan. Maanantaista 29.11.2021 kaikille Stopissa käyville suositellaan vahvasti maskin käyttöä kaikissa tiloissamme ja toiminnoissamme. Maskeja on tarjolla sisäänkäynnin yhteydessä.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on lisäksi linjannut paluusta laajaan etätyösuositukseen. Tästä syystä porrastamme jälleen työntekijöidemme etä- ja lähipäiviä. Mikäli haluat tavata tietyn työntekijän, varmista etukäteen onko hän kyseisenä päivänä paikalla. Suosittelemme sopimaan tapaamisen etukäteen.

Henkilökunnan yhteystiedot: https://stophuumeille.fi/yhteystiedot/

Paikalla olevia työntekijöitä kehotetaan työskentelemään pääsääntöisesti omissa toimistohuoneissaan, ellei työtehtävien suorittaminen muuta vaadi. Työntekijät ruokailevat omissa toimistoissaan ja asiakkaat hajautetusti muissa tiloissa. Ruokaa, kahvia ja muita syötäviä tarjoilee ainoastaan henkilökunta. Ei itsepalvelua.

Kädet tulee pestä huolellisesti Stoppiin tullessa. Sisäänkäynnillä, kahvipisteellä, keittiössä, ilmoitustaulun alla ja wc-tiloissa on tarjolla käsihuuhdetta. Käsihuuhdetta tulee käyttää saapuessa ja lähtiessä, sekä riittävän usein vierailun aikana.

Tilojemme wc-tilat ja tasot pestään päivittäin. Lisäksi pinnat, joihin kohdistuu erityisen paljon koskettelua, kuten kahvat ja katkaisijat, desinfioidaan vähintään kahdesti päivässä. Siisteydestä vastaavat päivittäin nimetyt henkilöt.

Viikko-ohjelman toiminnot ja retket järjestetään normaalisti. Myös retkillä suositellaan käytettäväksi maskia.

Emme ota ryhmiä tutustumaan tiloihimme toistaiseksi, mutta voit olla yhteydessä etäinfon sopimiseksi.

https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/pks-koronaryhma-linjasi-tiukemmasta-maskisuosituksesta-ja-laajasta-etatyosta

Lisätietoja
Mirva Suutarinen
toimipisteen johtaja
puh. 041 510 9655
mirva@stophuumeille.fi