Kolme kovaa eli Kansaneläkelaitos, Te-toimisto sekä Helsingin sosiaali- ja terveystoimiala lähettävät työntekijänsä kehittämään palveluitaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Stop Huumeille ry ja Fattaluuta järjestävät yhteistyökumppaneilleen neljättä kertaa KeTyFa-koulutustilaisuuden keskiviikkona 18.9.2019. Päivä alkaa klo 11 lounaalla Stopin tiloissa ja varsinainen tilaisuus on klo 11.45-15.00. Päivän tavoitteena on kehittää asiakkaan ja työntekijän välistä vuorovaikutusta pienryhmätyöskentelyn avulla. Tilaisuuteen ottaa osaa niin ammattilaisia, vertaisia kuin asiakkaitakin, joten työskentely tulee olemaan hyvin monipuolista.

Tilaisuuteen on rajattu osallistujamäärä, jotta työskentely olisi mahdollisimman sujuvaa ja tuottoisaa. Rajatun osallistujamäärän vuoksi tilaisuuteen kannattaakin ilmoittautua mahdollisimman pian, jotta varmasti pääsee mukaan!Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ!

Tule tekemään asioinnista yhdessä sujuvampaa!

Lisätietoja: 041 547 8986 tai fattaluuta@stophuumeille.fi

Mikäli osallistuit KeTyFa-koulutustilaisuuteen, olisimme kiitollisia palautteestasi. Voit vastata palautekyselyyn tästä. Kiitos!