Fattaluudan kevätkausi lähenee loppuaan ja koko fattaluuta-tiimi haluaa kiittää ja kumartaa kaikkia toimintaan osallistuneita yksilöitä! Kesän lähestyminen ei kuitenkaan tarkoita toiminnan paussaamista. 

Fattaluuta-tiimi järjestää kesällä “Älylaitteesta ystävä”-koulutuksen. Koulutuksessa tullaan käsittelemään haasteita, jotka ovat nousseet pinnalle virtuaalisista alustoista sosiaalisen eristäytymisen aikana. Tutustumme eri palveluntarjoajien ohjelmiin, jotka mahdollistavat yhteydenpidon etänä sekä käsittelemme helpoimmat tavat lähettää liitteitä sähköisesti virastojen huomaan. Toivomme että osallistujat ottavat mukaan oman laitteiston (älypuhelin, läppäri tai tabletti), jotta alustat tulevat mahdollisimman tutuiksi. Koulutus on napakka yhden päivän tietopaketti, joka tullaan järjestämään kerran kuukaudessa. 

Fattaluudassa järjestetään kesäisin myös viikottaiset uimiskerrat. Eli nokka kohti maauimalaa ja sormet ristiin Suomen suven säätilojen puolesta. Kaikki päihteettömät ja lääkkeettömät aikuiset ovat tervetulleita mukaan!

Lisätietoja toiminnasta voit kysyä Satulta numerosta 041 5478986 tai satul@stophuumeille.fi.