Ensimmäinen ”Älylaite Ystäväksi”-koulutus on takana ja lisää on luvassa! Torstaina 23.7. järjestetään uusintakoulutus,  jolloin tutustumme erilaisiin virtuaalisiin palveluntarjoajiin, skannaamiseen ilman skanneria, QR-koodiin ja moniin muihin asioihin. Fattaluuta-tiimi tarjoaa kernaasti lisätietoja koulutuksesta sekä ottaa vastaan ehdotuksia eri aihepiireistä, joista osallistujat haluaisivat kartoittaa tietotaitojaan. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja ja ilmoittautuminen 041 5478986 tai 044 3300830.


Käymme myös joka tiistai pulikoimassa maauimaloissa. Vuoroviikoin pulahdamme joko Kumpulan tai Stadikan altaisiin. Ajoittain tarjolla on myös tekniikkaopetusta vapaaehtoisen henkilön voimin. Ilmoittautuminen numeroon 044 3300830.


Haluamme myös kesällä keskittyä rentoutumiseen, yhdessäoloon ja virkistäytymiseen. Aktiiviset vapaaehtoisemme ovat ansainneet erityisen maininnan toiminnastaan ennen pandemiaa ja sen aikana. Joten nöyrät kiitokset uutterille vapaaehtoisillemme, tavataan virkistäytymisen merkeissä!