Avoin työpaikka: Fattaluuta-vertaistyöntekijä
25.06.2019 13:40
PDF Tulosta Sähköposti

Tule meille töihin!

#duuniatarjolla #vertaistyöntekijä #rekry #rekrytointi #poreilestreittinä

Stop Huumeille ry on vuonna 2000 perustettu päihdekuntoutujien vertaistukeen keskittynyt yhdistys. Haemme käynnissä olevaan STEA:n rahoittamaan Fattaluuta -toimintaamme vertaistyöntekijää.

Fattaluudassa koulutamme kolmiportaisen koulutuskokonaisuuden avulla ihmisiä palvelujärjestelmään liittyvissä asioissa. Ykköstasolla keskitytään henkilön omaan elämänhallintaan, raittiuden säilyttämiseen, omien asioiden hoitoon ja hyvinvointiin. Kakkostason koulutuskokonaisuus valmistaa henkilön toimimaan vertaispalveluohjaajana palvelujärjestelmässä apua tarvitseville. Kolmostasolla syvennetään tietoja ja osaamista, lisäksi mahdollisuus osallistua ammattikorkeakoulun opintokokonaisuuteen. Valmistuneet diplomoidut fattaluudat päivystävät Stopissa ja virastoissa avustamassa ihmisiä asiointiin liittyen.

Vertaistyöntekijänä työskentelet osana tiimiä, johon lisäksesi kuuluu koordinaattori ja koulutussuunnittelija. Tehtävänäsi on vastata päivystyksistä Stopissa ja virastoissa yhdessä vapaaehtoisten fattaluutien kanssa sekä toimia fattaluutien taustatukena ja neuvojana. Työtehtäviin kuuluu lisäksi muita avustavia tehtäviä Fattaluudassa sekä yhdistyksen muissa toiminnoissa.

Vertaistyöntekijältä / kokemusasiantuntijalta emme vaadi alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta alalta. Valinnassa priorisoimme valmistuneita fattaluutia, mutta myös muu vastaava koulutus otetaan huomioon.

Edellytämme, että hakijalla on oma kokemus päihderiippuvuudesta toipumisesta, oma raittius on jo vakaalla pohjalla, ja elämäntilanne sellainen, että sitoutuminen 6 - 12 kk työsuhteeseen on mahdollinen.

Vertaistyöntekijän tulisi tulla hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja olla helposti lähestyttävä. Työyhteisömme ja -ympäristömme on varsin rempseä ja vilkas, joten olethan myös huumorintajuinen, sosiaalinen, oma-aloitteinen, joustava, reipas ja yhteistyökykyinen, ja pystyt työskentelemään ympäristössä, jossa ei välttämättä rauhallista ja hiljaista soppea löydy. Takaamme, että tylsää ei porukassamme ainakaan tule olemaan!

Työtehtäviä saattaa olla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Liitäthän hakemukseesi palkkatoiveen. Kerrothan myös mikäli olet oikeutettu palkkatukeen.

Hakemuslomake

Työpaikkailmoitus MOLissa

Viimeksi päivitetty 25.06.2019 13:44