Bändikerhon ohjaaja vaihtunut – kiitos Sami ja tervetuloa Santeri!
24.01.2019 14:19
PDF Tulosta Sähköposti

Bändikerhon ohjaaja on vaihtunut. Kiitämme Stopin Jameja vuosia luotsannutta Samia menestyksekkäästä työstä ja toivotamme hyvää jatkoa ja onnea uusiin haasteisiin!

Uudeksi bändikerhon vetäjäksi on valittu Santeri Panula, joka aloitti Stopin riveissä tammikuun alussa. Santerin musiikkipedagogin opinnot ovat loppusuoralla, ja hänellä on monipuolinen kokemus musiikinohjauksesta sekä erityisesti bändiohjauksesta omien bändien lisäksi. Santerin oma pääinstrumentti on sähköbasso ja sivuinstrumentteina trumpetti ja laulu. Myös pianoa ja kitaraa Santeri on soittanut aktiivisesti ala-asteelta lähtien. Näiden lisäksi myös rumpujen soiton opettaminen luonnistuu ja musiikin teoriapuolikin on hallussa. Santeri on tehnyt pitkään omaa musiikkia, ja tiedossa onkin soiton- ja bändiohjauksen lisäksi myös mm. biisipajoja.

Musisointi jatkuu siis tuttuun monipuoliseen tapaan Kumppanuustalo Hannassa joka tiistai – alkeisryhmän soittovuoro on klo 16-18.30 ja edistyneempien klo 18.30-21. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Mirva, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , 041 510 9655

Viimeksi päivitetty 24.01.2019 14:29