Silirimpsis ja vappua pukkaa!
24.04.2018 11:51
PDF Tulosta Sähköposti

Huhtikuu lähenee loppuaan, aurinko jakelee armeliaasti lämpimimpiä valon säteitään. Kevään ja ehkä jopa alkukesän tuulet lämpimästi laskevat hiukset aaltomaisen rentoon lepatukseen. Linnut säestävät aamulla askelia, kun ihmiset reippailevat kohti työpistettään, ja hymy on enemmänkin sääntö, kuin poikkeus. "Tervetuloa kesä!", kansa huutaa yhteen ääneen.

Tämä näkyy myös meillä Stopissa vappuetkojen merkeissä perjantaina 27.4.2018 kello 15.00 alkaen. Tarjolla ultimaattinen karaokekilpailu, missä toinen toistaan lahjakkaammat tenorit ja oopperagurut antavat äänihuuliensa väristä tuttujen iskelmähittien tahtiin. Erilaiset kisailut nostavat ihmisten kilpailuhengen äärimmilleen, ja herkkupöytien jalat notkuvat taas herkkujen painosta, tuoden kaikki uskomattomimmat herkut talven kylmettämien makuhermojen äärelle. Seura on tuttuun tapaan taattua laatua, ja iloinen puheensorina laittaa paatuneimmankin talviunilaisen sosialisoimaan! Tule siis ja koe tämä ultimaattinen tapahtuma!

Juhlat eivät suinkaan loppuneet siihen... Viikonlopun aikana palautunut kroppa ja mieli kannattaa tuoda uudelle kierrokselle Stopin vappubrunssille maanantaina 30.4.2018, missä toinen toistaan upeammat ja eksoottisimmat ruokalajit nostavat kevään aistirikkaan värimaailman aivan uudelle tasolle. Ihmiset kylpevät rakkaudessa, ja kaikki sulautuvat samaan äärimmäiseen harmoniaan! Lämpimästi tervetuloa!

Kun vapun taistelukenttä on viimein selätetty, lautaset ovat tyhjät, ja kaikki on jo sanottu, on aika asettaa itsensä lepotilaan tiistain ajaksi. Stoppi laittaa itsensä myös kiinni tiistaina 1.5.2018, palautuu, ja on jälleen täysissä voimissaan keskiviikkona 2.5.2018.

Lisätietoja: 

Anssi tai Mirva, puh: 044 510 5551

Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista!

Viimeksi päivitetty 24.04.2018 11:58